02_logo.jpgICP_2014.JPGKoprivnica_2014.JPGOmanovac_2014.JPGTauberove_stijene_2004.jpg

Godišnja skupština

Održana je izvještajna godišnja skupština prva u četverogodišnjem mandatu sadašnje Uprave odreda. Skupštini je prisustvovalo preko 60 članova. Izvještaj o radu podnio je predsjednik - starješina odreda Darko Kosina. Protekla godina pored toga što je bila jubilarna, bila je bogata aktivnostima koje je sve naveo Darko u svom opširnom izvještaju. Skupštini je kao gost prisustvovao Željko Uzel, zamjenik gradonačelnika. U svom pozdravnom govoru pohvalio nas je i rekao da još niti na jednoj skupštini nije čuo da je netko imao tako veliki broj aktivnosti u protekloj dosta teškoj godini vezanoj uz financiranje rada udruga.

12.02.2011.

Važna odluka s ove skupštine bio je izbor novih članova Uprave odreda. Za načelnicu odreda imenovana je Ines Krizmanić, Davor Ladović s mjesta načelnika prešao je na dužnost ekonoma, kojeg je dosada obavljao Siniša Sokolović. Umjesto Ivana Todorovića u Upravu je izabran Ivan Pekera. Siniša Sokolović napustio je Upravu zbog zauzetosti poslom a Ivan Todorović nastavio je daljnje školovanje u Varaždinu.

Poslije skupštine održan je sastanak brđana na kome su date informacije oko nabave "frutki" i planiranog puta u Poljsku, vezano uz razmjenu s harcerima iz Krakowa.

Joomla templates by a4joomla