02_logo.jpgICP_2014.JPGKoprivnica_2014.JPGOmanovac_2014.JPGTauberove_stijene_2004.jpg

Pomoć za poplavljene

 

Naš odred priključio se akciji i uplatio je 400,00 kn novčane pomoći za stanovnike koji žive na područjima pogođenim poplavama u Hrvatskoj. Pozivamo članove da se priključe akciji prikupljanja pomoći koju je pokrenuo Grad Kutina.

"Grad Kutina je u suradnji sa Caritasom i Crvenim križom Grada Kutine pokrenuo akciju prikupljanja humanitarne pomoći stanovništvu Hrvatske Posavine i Hrvatskog Pounja koje je hitno moralo biti evakuirano iz svojih domova zbog proboja nasipa na rijeci Savi i izlijevanja Une. Pomoć je hitna i trenutno najpotrebnija u odjeći (posebice dječjoj), dekama, hrani, vodi i napitcima.
Pozivamo i molimo sve građane svih naselja grada Kutine i građane Kutine da se odazovu akciji prikupljanja pomoći, te pokažu solidarnost u ovim teškim trenucima za Hrvatsku Posavinu i Pounje.
   Prikupljanje pomoći će se odvijati danas u nedjelju u zgradi Grada Kutine, Trg kralja Tomislava 12, u podrumu od 14:00 – 15:00 sati, te u Caritasu u Crkvenoj 6 od 15:00-20:00 sati, te radnim danima u Crvenom križu i Caritasu, te u vatrogasnim domovima pripadajućih naselja na području grada Kutine.
   Pokažimo razumijevanje i solidarnost u ovim teškim vremenima sa stanovništvom ugroženih područja i odazovimo se akciji!"

19.05.2014.

Joomla templates by a4joomla